FRIET DISTRICT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 220 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Friet District. Meer weten? Ontdek meer

8 aug 2022 om 13:00 Chicken burger was very fresh & tasty! Great French fries. I will be certainly ordering again.
7 aug 2022 om 9:17 Besteld voor 19 uur en het kwam iets voor tijd aan, was prima want we hadden trek. De patat was warm/heet, knapperig en zeer smaakvol. Stukjes schil meegebakken De hotwings waren ook heerlijk, niet echt hot, maar beetje pittig. Prima voor ons!
6 aug 2022 om 22:30 Snacks waren niet lekker. Een sausje kost 1.50, dan verwacht ik een goed gevuld bakje, helaas. Alles is veels te duur voor wat je krijgt.
11 apr 2022 om 9:23 Duurde wat langer, geen probleem werd netjes op de hoogte gehouden. Kippendijsaté is verrukkelijk.
7 apr 2022 om 16:35 Allerlekkerste friet van Den Haag!
3 apr 2022 om 20:19 Nice service. Called to check ingredients and got a special change to fit my diet!
2 apr 2022 om 8:27 Bezorgtijd 18.30 uur ingevuld en het kwam om 19.20 uur. Friet en chicken wings waren goed, hamburger niet spectaculair en klein. Maar aangezien we met meer waren en de anderen van een ander restaurant hadden moesten we om verschillende tijden eten.
1 apr 2022 om 15:37 Fries were pretty good and chicken was fine. Crunch was good and not too dry but nothing super special beyond that. Just not all that outstanding. Nothing like photos from customers I found online so I wonder if they changed their recipes/methods.
25 feb 2022 om 20:05 Top
25 feb 2022 om 19:54 Prijs kwaliteit komt niet over een saté was niet geheel gaat heb ik nog in de magnetron gezet voor 4 minuten smaak was redelijk hamburger kwam uit de vriezer want deze haal ik zelf ook bij Sligo/ Makro patat biologische slappe hap alleen de kipnugets
1 jan 2022 om 21:06 Lekker joh! Op tafel zetten en smullen maar! Gelukkig nieuwjaar allemaal ;)
29 nov 2021 om 20:08 Uiteindelijk 75minuten moeten wachten en eten was koud.. top! Zo de prullenbak in.